Velkommen til Dyreklinikken Ebeltoft

Vi er glade for alle dyr i Ebeltoft!

Hos Dyreklinikken Ebeltoft besøger du en hyggelig og klassisk familiedyrlæge i det naturskønne Ebeltoft. Her på klinikken mødes du altid af godt humør, god stemning og en rar atmosfære. Der lægges stor vægt på rolig og tillidsfuld omgang med dyrene, og at der altid er god tid til at give dem så rar en oplevelse som muligt. Vi vægter desuden højt at du som ejer altid får god tid til at få svar på dine spørgsmål om dit dyrs helbred. Det er vigtigt for os, at alle føler sig trygge og velkomne! 

I klinikken er vi et team af to erfarne dyrlæger, to veterinærsygeplejersker samt en administrativ medarbejder, der står klar med åbne arme til at hjælpe dit elskede dyr. Vi behandler alle slags smådyr (hund, kat, kanin, gnaver, fugle, pindsvin osv.) samt heste, og vi varetager en lang række opgaver såsom sundhedsundersøgelser, vaccinationer, tandbehandlinger og forskellige operationer. Derudover har vi i klinikken også fodersalg samt et mindre udvalg af udstyr til hunde og katte. 

Alle medarbejdere har et stort hjerterum for dyr til fælles; Vi har derfor altid dyrenes velfærd og en høj faglig kvalitet med i vores arbejde. Det er vigtigt for os hele tiden at udvikle vore kompetencer, og derfor deltager alle vore medarbejdere jævnligt i forskellige kurser, efteruddannelser samt ind- og udenlandske kongresser. Dermed kan vi hele tiden tilbyde den bedste behandling til dit dyr.

Åbningstider:

Mandag 8-17
Tirsdag 8-17
Onsdag 8-17
Torsdag Konsultation efter aftale 
Fredag 8-17

OBS: Der er lukket for normal konsultation i weekender samt på helligdage, men vi bestræber os på altid at være klar til akutte patienter. Kontakt til dyrlægevagt: Ring 73 70 73 74

Der kan være ændrede åbningstider i klinikken i ferieperioder.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®