Hvad tilbyder vi i vores dyreklinik?

En bred vifte af kompetencer

Hos Dyreklinikken Ebeltoft tilbyder vi mange forskellige ydelser, hvilket gør det muligt for os at give dig og dit dyr en professionel behandling - uanset hvilken diagnose, der er tale om. 

Vi tilbyder bl.a. konsultation, rådgivning, operationer, sundhedstjek, tandbehandling og vaccinationer til alle slags smådyr samt heste. Uanset årsag til besøget er der altid stor fokus på, at det sker under trygge rammer - både for dyr og dyreejere! 

I marts 2021 er der blevet tilknyttet udkørende hestepraksis; Rækken af ydelser til heste vil i løbet af indeværende år øges.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®