Vaccinationer hos Dyreklinikken Ebeltoft

Vi vaccinerer dit dyr

Hvad tilbyder vi? 

Hos Dyreklinikken Ebeltoft tilbyder vi vaccinationer af dine dyr; alle dyr vaccineres efter deres individuelle behov således at de altid er optimalt dækket ind uden at blive overvaccineret.

Ethvert dyr vaccineres således ud fra en vurdering af dyrets behov fastlagt ud fra det enkelte dyrs specifikke livssituation/-vilkår; dvs. at der ikke blot vaccineres ud fra en fastlagt rutine.

Der tilbydes desuden antistoftest for de tre vigtige sygdomme (parvo, hundesyge og leverbetændelse) hos hunde.

Vi vil gerne forebygge sygdomme 

Når man vaccinerer et sundt dyr, kan man forebygge sygdomme før de indtræder, da dyrets immunsystem bliver aktiveret til at danne antistoffer mod bestemte livstruende sygdomme. 

DERFOR anbefaler vi, at man som dyreejer får vaccineret sit dyr i forbindelse med den årlige sundhedsundersøgelse. På den måde kan man beskytte sin hund eller kat mod nogle alvorlige og livstruende sygdomme, som man ellers ikke har nogen effektiv behandling imod.

Det er kun raske dyr, der bliver vaccineret. Man bør nemlig ikke vaccinere et sygt dyr, da dyrets evne til at danne antistoffer mod vaccinevirus nedsættes markant ved anden sygdom.

 

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®