Sundhedsabonnement til din hund og kat

Dit dyrs sundhed i fokus

Hos Dyreklinikken Ebeltoft er vi glade for dyr, og derfor har vi stor fokus på dit dyrs sundhed. Vi tilbyder derfor et sundhedsabonnement til alle hunde, katte og heste - uanset alder og race!

Udover et årligt sundhedstjek og vaccine, tilbyder vi altså en ekstra gratis konsultation med en masse fordele og ingen receptgebyrer. Ved at tegne dette sundhedsabonnement til dit kæledyr, får du også en masse rabatter på foder og tandrens.

Med VetPlan bidrager du til at holde dit kæledyr sundt!

Fordele ved VetPlan:  

  • Du får løbende kontrol af dit dyrs sundhedstilstand
  • Hurtigere opdagelse af og forebyggelse af sygdomme
  • Fordeling af udgifter til dit kæledyr på månedlig basis 
  • Du opnår gode rabatter på årsbasis
  • VetPlan er et godt supplement til dyrets sygeforsikring; fx kan du bruge den medfølgende gratis årlige konsultation i det tilfælde, hvor dit dyr er sygt og din selvrisiko er højere end beløbet for den givne behandling hos os.
  • Reminder-service: Vi husker dig løbende på at bruge alle dine ydelser, der er inkluderet i din VetPlan

- VetPlan giver et solidt fundament for et optimalt helbred hos dit dyr, og ekstra tryghed i hverdagen for dig :)

 

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®